Föreningskonsulent

Ronny konsulent

Personligt brev
Intresseansökan föreningskonsulent,  
Jag heter Ronny Forslöf och göra er uppmärksam om ni behöver hjälp på ert kansli? Med detta brev vill jag presentera mig.

Varför vill jag jobba hos er och varför jag tror att just jag skulle passa hos er.

För att ni får en fantastisk kille med enormt idrottshjärta som älskar föreningslivet. Har varit aktiv inom föreningslivet lite över 40 år, senaste 10 åren är jag verksam i idrottsförening Olympia som är en Farsta förening.

Min idrottskarriär började som 15 åring då jag spelade Landhockey och fick förmånen att representera det svenska juniorlandslaget och SM-guld som tränare för föreningens juniorlag. Sedan har det blivit många styrelseuppdrag i både i Stockholms special distriktsförbund (Landhockey, Innebandy) samt i idrottsföreningar (Fotboll, Basket, Innebandy, Landhockey) är idag kassör för min nuvarande förening IF Olympia.

Tränar/lagledare uppdrag har jag även haft senast 10 åren som tränare/ledare i min nuvarande förening IF Olympia där jag är tränare för förenings P09 & P08.

Jag är en driven person med social kompetens som lyssnar på andra människors behov. Jag trivs med att arbeta självständigt i idéburen organisation där medlemmarna sätts i fokus. Flexibilitet kännetecknar mig person i mitt arbete är pedagogisk, metodisk, strukturerad och kan självständigt planera och prioritera uppgifter.

Jag har förmåga att arbeta efter fastlagda rutiner och inom ramen för styrande dokument. Jag har god datorvana och ett stort kunnande inom IT vilket gör att jag lyckas med mina uppdrag. Det är en självklarhet för mig att ge service både internt och externt.

I mitt dagliga arbete idrotts administratör såväl organisationsledare (styrelsen kassör) samt aktivitetsledare (tränare/ledare och instruktör).

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genom uppsökande verksamhet i skolor, marknadsföra, informera, planera, samordna och starta olika bildnings och utbildningsinsatser.

Hantera övergångar, träningstider, licenser, utbildningar, bokningar med mera

Cuper

Anläggningsfrågor

Planera och leda möten för våra lagorganisationer

Kontakt med bland annat medlemmar, kommun, SF, SDF och Stockholmsidrotten.

Goda kunskaper i Idrottsrörelsen i allmänhet

Office
Photoshop
IdrottOnline
Mobilappar
Fortnox
Laget.se
Svenskalag.se
HTML/hemsidor

Jag utbilda inom Friskvård och hälsa, Medicin 1, Etik och människans livsvillkor, Psykologi, Psykiatri, Socialpedagogik, Sociologi samt Ungdomskulturer, Specialpedagogik 1, Specialpedagogik 2, Hälsopedagogik, Kommunikation.
Jag är också utbildad barn och ungdomsledare ”idrott”, även Utbildad FaR ledare barn och ungdomar. Utbildad fotbollstränare steg C, utbildad kassör, NPF med mera.

17 september kommer jag att gå kursen” Att leda lärande samtal” lärgruppsledare (SISU)