Presentation

är medJag heter Ronny Forslöf och jag vill med denna sida göra er uppmärksam att jag finns till ert förfogande som pedagog hos er. Jag har erfarenhet av att jobba både med yngre och äldre barngrupper och tycker det är mycket inspirerande och utvecklande att arbeta med barn.

Jag är utbildad barnskötare, har läst barn och fritidsprogrammet. Jag har precis läst klart några kurser som ingår i vård och omsorgsprogrammet som är Medicin 1, Psykiatri 1, Etik och Människans livsvillkor Friskvård och hälsa , Socialpedagogik, Sociologi, Ungdomskulturer, Psykologi 1

För övrigt är jag lyhörd för barnens behov. Jag får ofta höra att jag är engagerad och en ”injektionsspruta”, då jag ser till att sprida glädje omkring mig.  Det är ord som andra har beskrivit mig med. Jag är plikttrogen och en noggrann person med en hög ambitionsnivå och jag har lätt för att anpassa mig socialt och ser inte problem utan möjligheter.

Jag har stor erfarenhet från skolbarnsomsorgen med mer än 20 års erfarenhet i branschen och jag har som vana att alltid ge det lilla extra. Jag började läsa barn och fritidsprogrammet för att jag då saknade utbildning och har sedan 2011 förkovrat mig inom skolbarnsomsorgsyrket.

Jag har en stor erfarenhet av att ha arbetat med dagens digitala teknik när det gäller datorer, surfplattor, mobilappar, i min vardag använder jag dagligen tekniken. Ett stort intresse är att bearbeta bilder i bildredigeringsprogrammet Photoshop. För mig är det en självklarhet att använda dagens teknik och har ett enormt intresse att lära mig mera om både hård och mjukvara.

Till vardags är jag en engagerad familjefar med ett stort hjärta i föreningslivet, där jag är tränare för våra pojkar 07 och 08 i fotboll samt håller på som bäst att starta upp en verksamhet för barn med funktionsnedsättning.

Mål
Att jobba i en miljö som utmanar min kreativitet och mitt intellekt, och som ger mig möjlighet att utvecklas i min yrkesroll. Samt att få vara en del i ett barns utveckling.

Personliga egenskaper
Jag är en utpräglad lagspelare, men kan också ta initiativ och komma med förslag till lösningar.