Kategorier
Amanda Årskurs 4 Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg Veckobrev

Amanda veckobrev V.43

rocket

 

 

Så har Amanda ytterligare gått en vecka till i skolan Smile och som vanligt fick vi veckobrev från lärarna, som vi uppskattar så mycket.
Full fart veckorna innan höstlovet. Alla klasser på Farsta grundskola genomför i dagarna ett test i svenska, DLS för att mäta kunskapsnivån i ämnet. Det handlar om stavning, ordförståelse, läsförståelse och läshastighet. Det är något vi gör varje höstterminen för att se att vi arbetar på rätt sätt.
På torsdag har vi en temadag som handlar om Kenya och eleverna har lektioner från kl.08.15 – 13.30. Obs! Ingen slöjd för 4a denna dag.
Vi får bl.a. besök av Jacob från Kvickens som kommer att visa bilder och prata om en julklappsinsamling som vi började med redan förra året.

Denna vecka fick Amanda bra i uppförande  Star

Läxor- resultat fick Amanda i:

Tabeller: 28 av 33 (föra veckan fick Amanda 15/33) Star
Ma-läxa 4 R  Star
Engelska 10+/10+ Verygood!  Star
Svenska (veckans ord) 10 av 12  Star (silver)

Övrigt

Veckans racket i multi! (Multiplikation)

Arbetsområden V.43

Eng: Chapter 8. ”Tell me about your pet” + Kenya”
Ma: Addition och subration
NO: Sveriges natur, Mäta tid (NTA)
SO: Svergie, nyheter
Sv: Skriva,läsa, grammatik

Läxor v.43
mån-fre. Sv, ”Veckans ord ”m-ljudet 3”
ons Matteläxa stencil, likhetsstecknet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette