Kategorier
Amanda Årskurs 4 Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg Utbildning Veckobrev

Amanda veckobrev V.45

BUU

Så har Amanda ytterligare gått en vecka i skolan Smile och som vanligt fick vi veckobrev från lärarna, som vi uppskattar så mycket.

Lärarna har ordet

Hej!
Vi har precis varit och lyssnat på Jacob från Kvickens som berättade om sitt besök i Dandora, utanför Nairobi, Kenya som han gjorde i vintras. Fascinerande och spännande på samma gång. Fråga era barn vad de kommer ihåg bäst från mötet eller temadagen.

I No:n har vi avslutat projektet ”Mäta tid” och nu väntar ett avsnitt med återvinning och miljö. När det gäller geografi så är det snart dags för ett nytt läxförhör på största städer, vatten och berg i Sverige. Vi återkommer med datum.

Efter det backar vi långt tillbaka i tiden för att köra igång med historia.
När det gäller tabellerna i multiplikation ligger vi på tre olika nivåer beroende på hur långt man har kommit. Målet är att alla ska börja med ”100” innan jul.

Efter höstlovet är det dags att följa upp de IUP: er som vi skrev vid samtalen de första veckorna av terminen. Tillsammans med eleverna kollar vi upp att de är på rätt väg mot sina mål. Vi kommer också att limma in en kopia i planeringsboken.

På lite längre sikt väntar häftiga studiebesök men vi avslöjar ingenting ännu. Håll ut!

Denna vecka fick Amanda bra i uppförande  Star

Läxor- resultat fick Amanda i:

Tabeller: 27 av 33 (föra veckan fick Amanda 28/33)
Ma-läxa  Lovely!

Svenska (veckans ord) 11 av 12  Star

Övrigt:
NU HAR AMANDA HÖSTLOV DVS ÄR LEDIG FRÅN SKOLAN V.44

Arbetsområden V.45

Eng: Chapter 9. ”Number twelve”
Ma: Addition och subration
NO: Återvinning och miljö
SO: Svergie, nyheter
Sv: Skriva,läsa, grammatik

Läxor v.45

Mån-tors ”Number twelve”, text och glosor
mån-fre. Sv, ”Veckans ord ”n-ljudet 1”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette