Kategorier
Amanda Årskurs 4 Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg Veckobrev

Amanda veckobrev V.47

amandaklafest

Så har Amanda ytterligare gått en vecka i skolan Smile och som vanligt fick vi veckobrev från lärarna, som vi uppskattar så mycket.

Lärarna har ordet

Hej!
På torsdag (21 november) är det dags för det andra geografiprovet om Sverige och vi har tränat flera gånger tillsammans i skolan för att underlätta testet. Låt era barn berätta och peka ut de 23 platserna som är aktuella. Det kan också vara en bra repetition för er föräldrar när det gäller kunskaper om vårt land.

Vi har en ny temadag på måndag (18 november) som vi inleder med en föreläsning om Kenya på engelska. Resten av dagen kommer att handla om olika naturkatastrofer som blir allt mer vanliga på vår jord. Dagen börjar i klassrummen kl.08.15 och avslutas ca kl.13.30.

På lite längre sikt;
Torsdagen den 19/12 har vi julavslutning på skolan. Vi börjar med en vanlig skoldag kl.08.15-14.00 och äter sedan ett förstärkt mellanmål i matsalen.
Kl.15.00–17.30 har vi i 4:an ett gemensamt julpyssel med våra 1Shockr. Därefter är det samling på skolgården kl.17.30 för lite underhållning då även föräldrar är välkomna. Vi ses! Obs! Det är obligatorisk närvaro för elever i åk 1-6.

Denna vecka fick Amanda bra i uppförande  Star

Läxor- resultat fick Amanda i:

Tabeller: 16 av 25
English: 9+ av 10+
Ma-läxa  5 , Bra!
Svenska 12+ av 12+  Star

Övrigt:

Bra vecka Amanda!

Arbetsområden V.47

Eng: Chapter 11. ”On the beach”
Ma: Addition och subration
NO: Återvinning och miljö
SO: Svergie, nyheter
Sv: Skriva,läsa, grammatik

Läxor v.47

Mån-tors
mån-fre. Sv, ”Veckans ord ”n-ljudet 2”

Prov V.47
tors. Namngeografi 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette