Kategorier
Amanda Årskurs 4 Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg Veckobrev

Amanda veckobrev V49

Viktor och amanda

Så har Amanda ytterligare gått en vecka i skolan och som vanligt fick vi veckobrev från lärarna, som vi uppskattar så mycket.

Lärarna har ordet
Hej!
Veckan kommer att innehålla mycket matematik, bl.a. har eleverna fått ett beting att de ska vara klara med uppgift 80 på sidan 47 i MATTEBORGEN senast fredagen den 6 december. Förutom det så ska läxa 6 i läxboken lämnas in på onsdag.

(Multitabellerna får vila denna vecka) Vecka 50 mäter vi förmågan i matematik när det gäller taluppfattning, addition och subtraktion så det är viktigt att göra sitt bästa och visa det man kan.

I geografi har eleverna jämfört två landskap i Sverige med efterföljande redovisning inför hela klassen. Mycket bra jobbat! Nu väntar FORNTIDEN.
Många elever kommer för sent till lektionen efter idrotten och det är inte ok då man stör undervisningen. Gå direkt till klassrummet när ni är klara med dusch och ombyte!

På lite längre sikt;
Några av Universums hemligheter får vi reda på när vi besöker Cosmonova torsdagen den 12/12. Besöket hänger ihop med fysikområdet ”Mäta tid” som vi nyligen avslutade. Mer information kommer i nästa veckobrev. Intresserade föräldrar har möjlighet att följa med då vi har tre biljetter extra just för er.

Denna vecka fick Amanda bra i uppförande  Star

Läxor- resultat fick Amanda i:
Tabeller: 24 av 25  Star
Omprov Sverige:Nej, Klarat provet  Star
English: 10+ av 10+, reading: Very good  Star
Sverige: 12 av 12  Star

Övrigt:

Arbetsområden V.49
Eng: Chapter 13. ”Sweet Lisa”
Ma: Addition och subtraktion
NO: Återvinning och miljö
SO: Nyheter, forntiden
Sv: Skriva, läsa, grammatik

Läxor v.49
Mån-tors eng: ” Sweet Lisa” text och glosor
mån-fre. Sv, ”Ändelser
ons. Matteläxa 6
fre.. beting matte, uppg.80

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette