Kategorier
Amanda Årskurs 4 Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg Utbildning Veckobrev

Amanda veckobrev V5

star

 

Så är dom i gång i klassen igen även med veckobrev Smile

Lärarna har ordet

Hej!
I onsdags fick vi kontakt med Rosie som skickade bilder och skrev lite om det som hon upplever i ett varmt och annorlunda Kenya. På måndag ska hon vara tillbaka hos oss igen och då förväntar vi oss fler spännande berättelser. Välkommen hem!

Kul på is! Det är härligt att se nästan 50 elever leka ”Under hökens alla vingar” på Farsta IP. På onsdag gör vi ett sista besök i ishallen tillsammans med Hasse.

Nu kör vi igång med samtalen och vi ska försöka få ut aktuella omdömen i god tid innan ert samtal. Tekniken, ni vet! Tisdagen den 28/1 är ju en heldag för samtal vilket innebär lite andra aktiviteter för era barn. Förutom ev. samtal är Klubben öppen för alla 4Shockr mellan kl.08.15 och 14.00. Lunch serveras som vanligt och ett pass med idrott är inplanerat, så ta med gympakläder och kläder för pulkaåkning.

Det är inte svårt att få ett bra resultat på engelska glosorna/läsningen om du tränar men tyvärr slarvar alldeles för många med läxläsningen. Ni föräldrar bör också reagera om ert barn kommer hem med 0-5 rätt på glosorna och träna mera på läsningen. Tänk på att betygen i 6:an även grundar sig på det som du gör i 4-5:an.

Vi hoppar över en ny matteläxa denna vecka då vi inte ligger i fas med läxboken.

Miche är på No-utbildning på fredag så det blir BILD med en annan lärare då.

På lite längre sikt:
Sportlov vecka 9, 24-28/2. Klubben är öppen för inskrivna barn och kommer snart att lämna ut lappar om vad som gäller. Håll utkik!

Denna vecka fick Amanda bra i uppförande  Star

Läxor- resultat fick Amanda i:
Ma-läxa: 10/10  Lovley!Bra! Star
English: 12+ av 12+12 VG reading, Star

Arbetsområden V.5
Eng:
Chapter 18 ”Becky the daughter”
Ma: De fyra elementen
SO: Nyheter, Historia – fortsättning Stenåldern
SV: Läsförståelse

Läxor v.5

mån- tors: ”Becky the daughter” text?glosor
Mån V.4- mån V.5 Läsförståelse text?frågor, inlämning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette