Kategorier
Amanda Årskurs 4 Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg Veckobrev

Amanda veckobrev V50

hockey

Så har Amanda ytterligare gått en vecka i skolan och som vanligt fick vi veckobrev från lärarna, som vi uppskattar så mycket.

Lärarna har ordet
Hej!
Det var härligt att se 50 elever på hal is när vi åkte skridskor på Farsta IP i onsdags. Vi kommer att försöka åka en gång till innan jullovet, ev. den 18 december men vi återkommer om den dagen som även är en temadag på skolan.

Se bilderna på Amanda när hon åkte skridskor Smile

Isprinsessan Amanda


Universums hemligheter väntar på oss när vi åker till Cosmonova på torsdag. Vi samlas redan kl.08.00 i klassrummen för att hinna ”pricka av” alla elever. Ta gärna med en frukt, smörgås och dricka(inte läsk) som vi mumsar i oss innan föreställningen börjar. Lunch äter vi i skolan när vi kommer tillbaka, ca kl.12.00. Efter lunch väntar engelska och svenska och skoldagen avslutas kl.14.00.
Det blir inga vanliga läxor i matematik och svenska denna vecka då eleverna ska visa det de har lärt sig under hösten. Vi mäter deras förmågor att använda sina kunskaper i respektive ämne. Spännande!
Luciatraditionen på Hästhagen är viktig och den firar vi på fredag morgon då alla elever börjar kl.08.00. OBS! Inget modersmål denna dag. Vanlig sluttid gäller!
På lite längre sikt:
Torsdagen den 19/12 har vi julavslutning på skolan. Aktuella tider är kl.08.15- ca 18.00. Se tidigare veckobrev för innehåll! Obs! Eleverna är lediga den 20/12.

Denna vecka fick Amanda bra i uppförande  Star

Läxor- resultat fick Amanda i:
Sv: 12+ av 12  Star
Ma-läxa: Bra! Star
English: 10+ av 10+, Lovley! Star

Övrigt: Star
Sluta krocka med rektorn Smile
Tack för att du hjälper mig med julklapparna 17 dec 15:00

Arbetsområden V.50
Eng: Chapter 14. ”Charlie´s restaurant”
Ma: Addition och subtraktion
NO: Återvinning och miljö
SO: Nyheter, forntiden
Sv: Skriva, läsa, grammatik

Läxor v.50
Mån-tors eng: ” Charlie´s restaurant” text och glosor
mån-fre. Sv, Sammanfattning HT13 (Veckans ord)

Prov
ons. Matteprov, taluppfattning, + och –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette