Kategorier
Amanda Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg Julen 2013 Julen 2103

Amandas år 2013

amanda

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag har varit på Cosmonova och gått på simskola och lärt mig att simma.

Hur har ditt 2013 varit?
Det har varit bra, jag har börjat i 4;an och fått nya lärare och klasskompisar. Mina bästa kompisar går i min klass.

Blev du kär i år?
Jag har blivit kär i min nya mobil och min mini ipad Wink

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

Vad är din största framgång 2013?
Att det går så bra i skolan för mig.

Bästa köpet?

Vad spenderade du mest pengar på?
Littlest pet shops och godis

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag har det bra i skolan och mina syskon

Vem har du umgåtts med mest?
Mina kompisar, familjen och lillebror

Vart reste du under 2013?
I år har vi hållit oss i Stockholm

Vart vill du resa under 2014?
Jag vill åka till Frankrike, Kiruna och till Göteborg

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag hade kalas hemma med mina kompisar

Roliga minnen från året?
Att lillebror började i min skola och att Michaela flyttade till Farsta

Vem saknade du?
Min farmor

De bästa nya människorna du träffade?
Mina nya klasskamrater

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Jag hoppas på ett bra år för mig och jag önskar er en Gott Nytt År 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette