Kategorier
Amanda Årskurs 4 Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg

Amandas veckobrev 7

1

 

Dax för Amanda vårt veckobrev nr 7

Lärarna har ordet

Hej!

Vi börjar med läxan i engelska som var annorlunda och svår. Framför allt krävdes det ett annat tänk då det handlade om meningar istället för enstaka ord. De elever som är vana att läsa sin textläxa lyckades väldigt bra denna gång. Till er andra; Läs texten flera gånger så att ni får flyt i läsningen. Gå gärna på läxhjälpen!

I So:n satsar vi extra på nyheter under en 10-veckorsperiod. Titta på nyheter, läs tidningar och häng med i det som händer just nu. Diskutera gärna hemma vid köksbordet.
Det är även dags att börja med ett nytt tema i No som heter ”Kretsar kring el”.
Under ca 10 veckor kommer vi att arbeta med fysik och teknik för att nå de aktuella målen för temat. Planering och mål limmar vi in i No-boken så att ni vet vad som förväntas av er.
Vi ska också försöka hinna med lite OS frågor från Sotji i Ryssland.
Fråga 1: När klockan är 12.00 i Stockholm är den 15.00 i Sotji. Hur kommer det sig?

På lite längre sikt:
Sportlov vecka 9, 24-28/2. Klubben är öppen för inskrivna barn och kommer
snart att lämna ut lappar om vad som gäller. Håll utkik!

Denna vecka fick Amanda bra i uppförande  Star

Läxor- resultat fick Amanda i:
Ma-läxa: x10,x100 Bra!  Star
English and writing Very Good  Star
Sv-läsförståelse JA  Star

 

Arbetsområden V.7
Eng: Chapter 20 ”What a day”
Ma: Multiplikation och Division
SO: Nyheter, Historia – fortsättning Stenåldern
SV: Läsförståelse, muntligt framträdande

Läxor v.7-8
mån- tors: ”What a day” text?glosor
Mån V.7- Läsförståelse text?frågor, inlämning
Mån V.8- Läsförståelse text?frågor, inlämning

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette