Kategorier
Blogginlägg Ronny Ronny hälsa Ronnys blogginlägg

Besökt min dietist

inget socker

Idag var jag på mitt tredje besök hos dietisten, och idag gick vi igenom min matdagbok och det visade sig jag äter ca 1787 kcal om dagen dvs 63%, jag skall äta minst 2820 kcal om dagen, detta skulle betyda att jag borde ha gått ner i vikt men eftersom jag hoppar över lunch och mellanmål så tar jag igen det när jag äter middag.

Har gått ner 1 kilo, väger nu 97 kg midjemåttet är på 115 cm och jag skall ligga på 90 cm.

Tills nästa gång skall:
Jag äta mer D-vitamin för i mig 36 %
Byta ut juice och äta en apelsin varje morgon.
Gå promenader minst 3 dagar i veckan.
Äta godis en gång i veckan.

Jag skall minst ha gått ner 2 kilo tills nästa gång dvs ½ kilo per vecka.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette