Kategorier
Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg IF Olympia Maria Marias blogginlägg Ronny Ronnys blogginlägg

Forslöf & IF Olympia = familj

Vi har skrivit om vårt engagemang i Idrottsföreningen Olympia i bloggen, nu har vi ”ökat” tempot Smile förutom att Ronny sitter i styrelsen och är både Ronny & Maria så har också ledare i föreningens P7-lag tillsammans med tränaren Andreas, laget har trängningar en dag i veckan.

I förra veckan var det 100 % förening Smile, nästa 24 timmar om dygnet kändes det.

12 april
Nu är det endast 5 dagar kvar till P7-lagets premiär, och förberedelserna är i full gång. Vi tvättade vi match tröjorna och inventerade match materialet.

14 april
Gjort ordning ”medlemspaketet. Vi plastade i medlemskortet samt T-shirt + vattenflaska som killarna i P7-laget ska lämnas ut den 15 april.

15 april
Första utomhus träningen med P7-laget

sedan på kvällen föräldramöte som vi tillsammans med Andreas håll i. Vi hade ett mycket bra möte och det är inte så svårt med lagets härliga föräldrar, Maria hade med sig fika som vi köper från vår favorit café hitom.

17 april
Hade vi lunchmöte hemma hos oss Andreas och Göran kom över och pratade vår handikappidrott (”Handikappidrott” Olympiastars.).

18 april
Förbered vi för lagets första match samt föreningens årsmöte.

19 april
Först var match, vi samlades klockan 10:00, vi hade kallade 9 spelare till dagens match och killarna har endast tränat 1 gång utomhus innan denna match och det var lagets första match som dom spelade tillsammans. Killarna möte Örby IS på Farsta IP, domaren satt igång matchen 11:00.

Efter 40 minuter så vart det ett segerrop från killarna (vi vann), vi ledare och föräldrar är så imponerade av våra killar och hur dom presterade i matchen.

Vi tackar våra killar men ett speciellt stort tack till vår #12 spelare som är våra underbara föräldrar/supporters.

Klockan 12:30 Förberedelse inför årsmötet, ställa i ordning lokalen tillsammans med Andreas och Hanna.

Klockan 13:00 Lunch på Farsta gård tillsammans med Andreas och Hanna

Klockan 14:00 startade årsmötet

Text från hemsidan www.ifolympia.se

På söndagseftermiddagen hölls IF Olympias årsmöte. Utöver att rösta fram styrelse, där man antog valberedningens förslag, gick man under själva mötet igenom de inkomna motionerna.

Till mötesordförande valdes Andreas Svensson som vägleder medlemmarna genom föredragningslistan, mötessekreterare valdes Hanna Berling.

Ronny Forslöf föreningens kassör redogör för sin syn på IF Olympias ekonomi samt 2015 års verksamhetsplan och budget. Mötet ger valberedningens förslag till styrelse bifall och medlemsavgifterna beslutas kvarstå oförändrade.

Sist på programmet årsmötet inkomna motionerna. Styrelse hade inkommit med en motion om att lägga ner Ungdomssektion samt Handikappsektionen eftersom att vi inte har några sektions styrelser och att det är bra om vi för en stark organisation ”en sektionsförening” Årsmöte beslut enligt Styrelsen förlag att lägga ner föreningens två sektioner.

Styrelsen 2015

Ordförande (1 år kvar till årsmötet 2016): Andreas Svensson.
Ledamot (1 år kvar till årsmötet 2016): Ronny Forslöf
Ledamot (mandatperiod 2 år): Hanna Berling
Ledamot (mandatperiod 2 år): Maria Forslöf
Ledamot (mandatperiod 1 år): Göran Tingström
Suppleant (mandatperiod 1 år) Ola Meckbach

Detta var vår vecka Smile

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette