Kategorier
Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg Julen 2014

Glöggprovning

8530231422f4bc40d47ac809c95f3803.Tomtemor_och_far

Forslöf´s glöggprovning

Så här ser vår inbjudan och program ut för årets glöggprovning, i kommer att prova Blossas sortiment i år Smile

blossa

Blossa 14
Blossas årgångsglögg har blivit en populär jultradition, och i år hämtar Blossa sin smakinspiration från Frankrike. Lavendel från södra Frankrike har blandats med noga utvalda vita viner samt Blossas traditionella glöggkryddor. Resultatet är en välbalanserad starkvinsglögg skapad i symbios med sol, värme och violetta dalgångar.

Blossa Frisk Lätt vinglögg
Upptäck en ny elegant medlem i Blossafamiljen. Blossa Frisk är mindre söt än traditionell glögg och smaksatt med fläder och citron, vilket ger en attraktiv smak. Lika utmärkt i form av en drink med krossad is, som rykande het på traditionellt vis.

Blossa Lätt vinglögg 4,7%
Innehåller lägre alkoholhalt jämfört med Blossas traditionella vinglögg. Den klassiska Blossakaraktären är välbalanserad och kryddig, smaken är fyllig och en ljuvlig doft av pepparkaka, nejlika och kardemumma sprider den rätta julstämningen.

Blossa starkvinsglögg
Blossa starkvinsglögg finns som både klassisk röd och vit. Den röda starkvinsglöggen har en välbekant doft och rund smak med tydliga inslag av russin, kardemumma och torkad frukt. Den vita starkvinsglöggen görs av ett aromatiskt muscatvin och kryddas med Blossas glöggkryddor. Smaken är fyllig, kryddig och söt med toner av russin och kryddnejlika.

Blossa starkvinsglögg
Blossa starkvinsglögg finns som både klassisk röd och vit. Den röda starkvinsglöggen har en välbekant doft och rund smak med tydliga inslag av russin, kardemumma och torkad frukt. Den vita starkvinsglöggen görs av ett aromatiskt muscatvin och kryddas med Blossas glöggkryddor. Smaken är fyllig, kryddig och söt med toner av russin och kryddnejlika.

Blossa Trestjärnig
Blossa Trestjärnig glögg är två lite lyxigare glöggvarianter som smaksatts med rom respektive cognac.

Blossa Röd Lätt vinglögg
Julklassikern med en lägre alkoholhalt än traditionell vinglögg. Innehåller ett fylligt rött vin där alkoholen varsamt har avlägsnats. Sprider en julig doft av pepparkaka, nejlika och kardemumma.

Blossa Alkoholfri glögg
Blossa Alkoholfri består av sydeuropeiskt avalkoholiserat vin som har blandats med de klassiska glöggkryddorna i vårt recept. För att runda av smaken tillsätts även druvjuice. Doften av pepparkaka, nejlika och kardemumma skapar en gnistrande julstämning.

Vi kommer att bjuda på förutom glöggen:
pepparkakscheesecake
Saffranskaka
Glöggkaka
Mjukpepparkaka
Kladdkaka (Glutenfri)
Pepparkakor
Ädelost
Kaffe/te
Russin
Mandlar

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette