Kategorier
Blogginlägg Maria Marias blogginlägg

Hur mår jag ?

Tisdag kväll, och jag tänkte reflektera några rader om mig själv och inget annat <3 Har inte riktigt kommit in och vant mig riktigt vid nya bloggen ännu men det kommer mer och mer Smile Så jag hoppas att mina fina läsare hittar hit till slut Wink

2013-10-08 09.02.09-1

 

Igår var jag hos läkaren på ett besök och det var inte en dag försent. Min hälsa har bara blivit sämre under en längre tid och jag har bara bitit ihop och kört på. Jag har gjort en del förändringar under tiden och till viss del har det blivit bättre men inte på långa vägar bra.

Jag har stressat omkring, från morgon till kväll utan att stanna upp och reflektera över livet och mig själv överhuvudtaget. Vem orkar det ?  Att aldrig få någon återhämtning, köra slut på sig själv både fysiskt och psykiskt…Det har jag gjort!!!

Men nu stannar jag upp, för det finns inget mer kvar att dränera ut. Alla mina symptom visar på total utmattning och detta berättade jag för doktorn. Så jag har blivit ordinerad vila och en tablett att sova på till natten, ut och njuta av luften och promenera men absolut inget stress.

Jag är sjukskriven i 2 veckor nu och jag ska bara vara Maria och ta hand om mig <3

Paus!!!

2 svar på ”Hur mår jag ?”

Men oj, det är ju fruktansvärt!Frown Det bra att du har blivit sjukskriven, hoppas du verkligen försöker och vila upp dig! <3 Jag borde kanske oxå varit fortsatt sjukskriven, är inte läkt (inombords) ännu.. Men ekonomin stressar mig. Bra att du fick ngt att sova på, det är så viktigt med sömn speciellt när man inte mår bra..Sköt om dig nu kära Maria!

Många kraamar Izabell

Vad bra att du gick till doktorn, och trist att du drabbats av total utmattning….och det är mycket jobbigt…vet det själv…
hoppas du får riktiga bra veckor så du kan få vila ordentligt och återhämta dig.
Stor kram till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette