Kategorier
Blogginlägg Lärgården Naturguidning 1 Ronny Ronnys blogginlägg Utbildning

Hur med natur, ny bok

bok

Igår fick jag en ny bok ”Hur med natur” en kanon bok och så inspirerande och så bra gjord helt klar en ny favorit Smile

Info om boken

I Hur med natur finns över 50 inspirerande övningar för barngrupper i förskola och förskoleklass och som inspirerar även på lågstadiet och i fritidsverksamhet. Övningarna är ordnade efter årstid. De kan genomföras på ett enkelt sätt och är utformade så att de underlättar för dig i din verksamhet. Varje övning har ett syfte, en materialöversikt, tankar till pedagogen och är kopplad till ett eller flera mål i den reviderade Lpfö98. Här finns även fakta och frågeställningar att arbeta med.

Boken innehåller också tips kring bl.a. dokumentation och miljöarbete. För att du ska känna dig trygg utomhus med barn får du råd om allt från trafiksäkerhet till hur du ska hantera ormbett. Här finns dessutom förslag på böcker att läsa i samband med övningarna samt små faktarutor att kopiera och visa barn och föräldrar.

Prov läs boken här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette