Kategorier
Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg Julen 2015

Inköp julmustprovning 2015

Igår  började vi uppladdning för årets julmustprovning genom att inhandla dessa julmust sorter.

Lagrad julmust Nygårda Ekfat
Ett vuxnare mustalternativ som lagras på ekfat i två månader för att ge en smakupplevelse utöver det vanliga.
https://xn--nygrda-kua.se/

Lagrad julmust Nygårda Romfat
Ett vuxnare mustalternativ som lagras på romfat i två månader för att ge en smakupplevelse utöver det vanliga.
https://xn--nygrda-kua.se/

Zeunerts julmust
En julmust med karaktär
Varje år gör vi en begränsad upplaga av vår omtalade julmust. Vår specialgjorda kryddblandning tillsammans med det friska vattnet är en del av hemligheten. Zeunerts Julmust är en must med en mer vinös och kraftig ton än många andra.
https://zeunerts.se/zeunerts-julmust/

Apotekarnas årsmust 2015
Apotekarnes Årsmust lanserades förra julen och blev snabbt en uppskattad medlem av Apotekarnes-familjen. Årsmusten är varsamt smaksatt med en hemlig ingrediens och tappas på en extra dekorativ flaska. Den utvalda smaken avslöjas bakom en flik på baksidan av flaskan – tanken är att provsmaka och gissa innan den avlägsnas.
https://www.carlsbergsverige.se/Media/Nyheter/Sidor/NyhemligsmakiApotekarnesArsmust.aspx

Apotekernas Julmust
Must lanserades 1910 som ett alternativ till öl. Musten har många likheter med traditionella mörka öl. Julmusten har en mörk färg, skummar ordentligt och har smak av humle och malt. Drycken används dock inte som det var tänkt utan har istället blivit hela familjens helgläskedryck under namnet Julmust och Påskmust. Must hör till det svenskaste som finns och idag kan man knappast tänka sig ett svenskt julbord utan must.
https://www.carlsbergsverige.se//Drycker/Vatten/Sidor/ApotekarnesJulmust140.aspx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette