Kategorier
Blogginlägg Etnicitet och kulturmöten Lärgården Ronny Ronnys blogginlägg Utbildning

Kursbok min pappa är snäll

läsplattan

Nu på måndag den 18 november börjar kursen Etnicitet och kulturmöten och förutom kursboken skall man också ha en Välj en av dessa två ungdomsromaner.

Laestadius; SMS från Soppero. Rabén&Sjögren

Abrahamsson; Min pappa är snäll och min mamma är utlänning. Rabén&Sjögren.

Jag har valt att ”läsa” Min pappa är snäll och min mamma är utlänning.

Läs gärna mer om boken ”här

Jag har valt att låna boken från biblioteket som ljudbok och e-bok (EPUB), jag använder mig av två program, i min surfplatta Wink

Ljudbok använder jag appen från Legimus (läs mer om Legimus appen här)

Samtidigt använder jag programmet Aldiko ( Läs mer här Aldiko appen) för att följa med i texten

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette