Kategorier
Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg Julen 2013 Julen 2103 Maria Marias blogginlägg

Marias år 2013

maria

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag har jobbat med pralintillverkning på jobbet.

Hur har ditt 2013 varit?
Inte mitt bästa år har det varit, en hel del upp och nergångar. Michaela och Joakims pappa gick bort i år och även min pappa fick en hjärtinfarkt men det gick som tur är bra.
Under hösten var jag sjukskriven i några veckor.

Blev du kär i år?
Jag är ständigt kär i min familj och mina barn <3

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
När Michaela och Joakims pappa gick bort 10 augusti 2013 i cancer Frown

Vad är din största framgång 2013?
Jag har fått nya inspirerande arbetsuppgifter

Bästa köpet?
Vår 42 tums samung LSD samt bluray spelaren och inte att förglömma min galaxy S4

Vad spenderade du mest pengar på?
Min familj

Gjorde någonting dig riktigt glad?
När familjen skrattar och är glada Smile och att min älskling lyckats så bra i skolan

Vem har du umgåtts med mest?
Min bästa vän ”min man” och min familj

Vart reste du under 2013?
I drömmarnas värld

Vart vill du resa under 2014?
Söderut Smile

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag fikade och åt tårta med mina barn

Roliga minnen från året?
Det bästa är att mina nära och kära har fått vara friska och att gå på fotboll med gubben min.

Vem saknade du?
Kanske en riktig vän Wink
De bästa nya människorna du träffade?
Amandas lärare i skolan Wink

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Jag hoppas på ett bra år för mig och att jag och familjen får vara frisk jag önskar er ett Gott Nytt År 2014

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette