Kategorier
Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg Julen 2014 Maria Marias blogginlägg

Marias år 2014

maria2014

Gjorde du något i år (2014) som du aldrig gjort förut?
Jag började sälja mina egen designade smycken Smile

Hur har ditt 2014 varit?
Sammantaget rätt bra, har fortfarande en del mål jag vill uppnå Wink men jag är på god väg!

Blev du kär i år?
Jag är konstant lika kär i gubben min Wink

Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma?
Jag glömmer inte vår underbara sommar vi haft med den sköna värmen. Maken som fyllde 50 år och vår 10-åriga bröllopsdag <3

Vad är din största framgång 2014?
Att jag hållit mig frisk och att jag gjort bra ifrån mig på jobbet Wink , maken och jag som varit gifta i 10 år Wink och att jag börja sälja mina egna smycken

Bästa köpet 2014?
Min nya dator

Vad spenderade du mest pengar på?
Räkningar och mat på bordet tror jag, och en del onödiga inköp såsom godis…

Gjorde någonting dig riktigt glad 2014?
Att få vara med min familj och våra underbara barn <3

Vem har du umgåtts med mest 2014?
Familjen <3

Vart reste du under 2014?
Det blev en resa till Kolmården med jobbet och en del dagsutflykter i Stockholm Smile

Vart vill du resa under 2015?
Mora och gärna en resa utanför Sveriges gränser

Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
Umgicks med mina barn och maken hemma med god mat och fika Smile

Roliga minnen från året 2014?
Sköna semesterdagar och mycket skoj och skratt

Vem saknade du?
Härliga vänner Wink

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Att jag ska fortsätta nå mina mål och se till att må bra Smile

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette