Kategorier
Blogginlägg Lärgården Ronny Ronnys blogginlägg Specialpedagogik 2 Utbildning

Onsdagen den 18 september

3

 

I går onsdagen den 18 september var en mycket intressant dag ur kunskap intag Smile började att göra klar mina gruppuppgifter jag hade tänkt skicka upp den första i går men såg att mina klasskamrater hade lagt upp gruppuppgift två redan så det gjorde jag också eftersom jag redan var klar och det ökar chansen att få respons på det jag har gjort Wink

Helt klart nöjd av resultatet och hur jag använder mig av resurserna som jag tillgång till.

Sedan började jag läsa inför provet och samtidigt gjorde jag en sammanställning över de funktionsnedsättning som jag måste kunna (Läs inlägget om detta) vart klar lagom till middag.

Resten av kvällen gick åt att svara på de respons jag hade fått på min grupp uppgift 1 och det tar sin lilla tid, jag är inte så snabb vid tangentbordet Smile

En bra dag med mycket kunskaper men med min mage är det inte bra , jag verkligen hatar min IBS stör mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette