Kategorier
Blogginlägg Lärgården Ronny Ronnys blogginlägg Specialpedagogik 2 Utbildning

Passa mig! idrott funktionsnedsättningar

pass

Idag lånade jag denna fantastiska bok och den kommer till nytta i mitt projekt Smile Men hur fan tänker man när man lånar en bok från biblioteket och så SKRIVER MAN I BOKEN och inte SUDDAR på texten Frown hela boken full av anteckningar Really Pissed

PASSA MIG ! – INKLUDERAD IDROTTSUNDERVISNING
Ett livslångt intresse för fysisk aktivitet kan skapas i skolan. Den här boken är i första hand avsedd för lärare/studenter, men kan också användas av dig som arbetar med eller är intresserad av anpassad fysisk aktivitet.

Boken syftar till att utveckla skolans verksamhet och skapa ett samarbete med föreningslivet. Den bjuder också på en omfattande beskrivning av olika funktionsnedsättningar och deras påverkan på fysisk aktivitet. Du får också konkreta tips på hur elever med funktionshinder kan inkluderas i den ordinarie verksamheten.

Boken är en översättning från Australian Sports Commission, men är anpassad efter svenska förutsättningar och med ett helt nytt kompletterande kapitel om vinteridrott.

Innehåll:
Att komma igång
Skolan börjar
Vinteraktiviteter
Öppna dörrar
Handikapplära

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette