Kategorier
Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg Julen 2013 Julen 2103 Ronny Ronnys blogginlägg

Ronnys år 2013

ronny

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Börjat fixa mina tänder hos tandläkaren och ta tag i min hypokondri.

Hur har ditt 2013 varit?
Ett bra år med bra resultat i skolan samt att jag har varit ”frisk” och att det har gått bra för alla i familjen.

Blev du kär i år?
Ja i min mobiltelefon Smile

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

När jag och min goa fru var och såg Hammarby fotbolls första match på nya Söderstadion samt sista matchen på Söderstadion.

Vad är din största framgång 2013?
Att det går så bra i skolan och fick så höga betyg i alla ämnena

Bästa köpet?
Vår 42 tums samsung LSD samt blueray spelaren och inte att förglömma min galaxy S4

Vad spenderade du mest pengar på?
Min familj

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag har visat att jag kan plugga och att jag är lika bra som alla andra.

Vem har du umgåtts med mest?
Min bästa vän ”min fru” och min familj

Vart reste du under 2013?
I drömmarnas värld Smile

Vart vill du resa under 2014?
England och se Liverpool spela

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag firar inte min födelsedag utan firar min och min frus bröllopsdag

Roliga minnen från året?
Att det har gått så bra för min familj

Vem saknade du?
Min mamma och pappa som jag önskat fått träffat min familj

De bästa nya människorna du träffade?
Mina nya vänner i skolan och i föreningen

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Jag hoppas på ett bra år för mig och att jag får ett arbetet och jag önskar er en Gott Nytt År 2014

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette