Kategorier
Blogginlägg Lärgården Ronny Ronnys blogginlägg Specialpedagogik 2 Utbildning

Tisdagen 1 oktober

111

 

Tisdagen den 1 oktober ny månad, tiden bara springer i väg.
Idag har jag fortsätt med inlämnings uppgiften i Gruppforum 4 och den vart jag klar med så i går kväll skickade jag upp den så nu för vi se om jag får någon feedback samtidigt sammanställde jag ett häfte om

Tillgodoses behovet av idrott och fysisk aktivitet för barn och unga med funktionshinden

Inkludering och integrering samt tillgänglighet inom idrottsundervisning.

Texten i detta häfte har jag tagit och satt ihop från boken Passa mig!
-inkluderad idrottsundervisning.

Eftersom jag håller på att undersöka hur man sätter ihop en organisation till en idrottsförening som välkomnar personer med en utvecklingsstörning, kommer att ha detta häfte som ett underlag.

Sedan läste jag i kursböckerna:

Specialpedagogik 2, kapitel 2
Specialpedagogik 2, kapitel 6
Specialpedagogik 1, kapitel 4

Samt började jag på inlämnings uppgiften i Gruppforum 5, som jag har tänk att skicka upp på torsdagskväll, slutligen svarade jag på mina kurskamraters inlägg i forum 4.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette