Kategorier
Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg

Väpnat rån i Farsta centrum

1

Vi håller på bäst att förbereda oss för skolstarten då vi hör personer samlas vid Kina hörnet och tittar ut och ser rök, det visade vara ett en lastbil som brann. Maria och Amanda gick för att se vad som hade hänt.

 

Vi läste på aftonbladet.se

Ett växlingskontor i Farsta har utsatts för ett väpnat rån.
Rånarna har backat upp en bil mot kontoret – och satt eld på fordonet.
När rånarna flydde sköt de mot polisen.
Polisen larmades strax efter klockan 19.30 till Farsta centrum i Stockholm. Ett överfallslarm hade gått på ett växlingskontor.
– Vi kan konstatera att det är skarp. Vi har fått bekräftat att vapen är med i bilden, säger Albin Näverberg på Stockholmspolisen.
Det är ännu oklart om rånarna fick med sig något byte. När de flydde avlossades skott mot polisen.
– En polispatrull mötte ett misstänkt fordon. Personer i fordonet avlossade skott mot polisen, säger Näverberg.
Han vet inte om polisbilen träffades. Ingen ska däremot ha skadats.
I närheten av platsen av växlingskontoret sattes en bil i brand – vilket lett till stor rökutveckling i Farsta centrum.
– De har backat upp den mot växlingskontoret. Det brinner på riktigt ordentligt, säger ett vittne till Aftonbladet.
Ingen är ännu gripen.
– Just nu försöker vi spåra förövarna och hör vittnen. Vi är ännu i inledningsskedet av det här, säger Näverberg.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/article19391129.ab

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette