Kategorier
Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg Veckobrev Viktor

Viktor veckobrev 47

Viktortand

 

Så har Viktor ytterligare gått en vecka i skolan Smile och som vanligt fick vi veckobrev från lärarna, som vi uppskattar så mycket.

Hej!

Denna vecka har vi gjort kransar, haft gymnastik. Tandtemat har barnen tyckt varit roligt. Vi har gjort ett tanddiagram där barnen klistrat in hur många tänder de har tappat. Vi har pratat om att det är viktigt att borsta tänderna morgon och kväll, att inte äta mer än 5-6 gånger om dagen. Läst boken om Karius och Baktus som är två tandtroll. Barnen kommer att ha med sig en hemuppgift om tänder, som vi önskar tillbaka senast den fredagen den 22/11. Pappret finns på barnens hyllor. Barnen kommer sedan att få berätta om sina tänder för hela gruppen på morgonsamlingen.

Vi kommer också att börja arbeta med ”Boken om mig” och Matematik boken under veckan.

Nästa vecka 47.

Måndag: Utedag. Vi går och runt till barnen där de bor och fotograferar dem utanför deras port/dörr. Skall börja jobba med ”Boken om mig”.

Tisdag: Gymnastik/Boken om mig

Onsdag: Meningar, pratar om att en mening börjar med stor bokstav och slutar med punkt./ Göra klar kransarna.

Torsdag: Matematikboken – att lyssna till en instruktion när läraren läser och genomföra uppgiften./ Begreppen i matematiken.

Fredag: Musik/ Repetera rim.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette