Kategorier
Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg Veckobrev Viktor

Viktor Veckobrev V.48

viktor

 

Så har Viktor ytterligare gått en vecka i skolan Smile och som vanligt fick vi veckobrev från lärarna, som vi uppskattar så mycket.
Hej!

Denna vecka har Viktort berättat sina tänder som alla hade till hemuppgift.
Barnen som berättat har varit mycket stolta efteråt och ser fram emot fler berättelser.
Vi kommer att fortsätta med barnens tanddiagram fram till sommaren.

I” Boken om mig” har vi kommit till delen kring barnens närmiljö.
Det innebär att vi besöker barnens hemadresser och att de samtidigt blir fotograferade utanför sin port/dörr. Barnen kommer att fortsätta med detta i några veckor och det kommer att blandas med olika skriv uppgifter.

Nästa vecka 48.
Måndag: Utedag. Vi går och runt till barnen där de bor och fotograferar dem utanför deras port/dörr. Fortsätta att arbeta med ”Boken om mig”.
Tisdag: Gymnastik/Boken om mig
Onsdag: Meningar, pratar om att en mening börjar med stor bokstav och slutar med punkt.
Torsdag: Matematikboken – att lyssna till en instruktion när läraren läser och genomföra uppgiften./ Begreppen i matematiken.
Fredag: Musik/ Svenska boken (rim).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette