Kategorier
Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg Julen 2013 Julen 2103 Viktor

Viktors år 2013

viktor

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Började på förskolan (6 årsverksamheten).

Hur har ditt 2013 varit?
Det har varit bra, jag har börjat i skolan och fått en lärare och klasskompisar. Mina bästa kompisar går i min klass.

Blev du kär i år?
I min dator Smile mina skylander s kort

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
När jag fyllde år 3 augusti och julen 2013.

Vad är din största framgång 2013?
Att det går så bra i förskolan för mig.

Bästa köpet?
Mina skylandes kort

Vad spenderade du mest pengar på?
Leksaker och godis

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag har det bra i skolan och mina syskon

Vem har du umgåtts med mest?
Mina kompisar, familjen och Amanda

Vart reste du under 2013?
I år har vi hållit oss i Stockholm

Vart vill du resa under 2014?
Danmark och se legoland

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag hade kalas hemma med mina kompisar

Roliga minnen från året?
Att började i skolan och fått nya kompisar

Vem saknade du?

De bästa nya människorna du träffade?
Mina nya klasskamrater

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Jag hoppas på ett bra år för mig och jag önskar er en Gott Nytt År 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette