Kategorier
Blogginlägg Familjen Familjens blogginlägg Veckobrev Viktor

Viktors veckobrev V49

Viktor och amanda

 

Så har Viktor ytterligare gått en vecka i skolan  och som vanligt fick vi veckobrev från lärarna, som vi uppskattar så mycket.

Hej!

Denna vecka har några barn berättat om sina tänder.
Barnen som berättat har varit mycket stolta efteråt och vi ser fram emot fler berättelser.
Om lappen kommit bort kan barnen be att få en ny.

Vi har pratat i ”Boken om mig” hur barnens hus ser ut och hur många de är i familjen.
Barnen kommer att fortsätta med detta i några veckor och det kommer att blandas med olika skriv uppgifter.
Idrotten har vi jobbat med balans och grov motorik. Barnen får utföra olika övningar som att åla, krypa, hoppa på ett ben och att gå baklänges. De fick också arbeta med ärtpåsar – hålla balansen med ärtpåsen på huvudet, foten, axeln och på ryggen.

Tisdagen den 10/12 kommer det att vara familjefest med knytis i matsalen kl.18.00 – 20.00.
Knytis innebär att var och en tar med sig eget fika. Barnen kommer att sjunga julsånger och vi kommer att ha ett Luciatåg. De barn som vill får vara utklädda till Lucia, Tärnor, Stjärngossar och Tomtar.

Nästa vecka 49.
Måndag: Utedag. Vi går och runt till barnen där de bor och fotograferar dem utanför deras port/dörr. Fortsätta att arbeta med ”Boken om mig”.
Tisdag: Gymnastik/Boken om mig
Onsdag: Meningar, pratar om att en mening börjar med stor bokstav och slutar med punkt.
Julpyssel.
Torsdag: Matematikboken/ Begreppen i matematiken.
Fredag: Musik/ Svenska boken (rim).

Övrigt viktigt:
Fredagen den 13/12 börjar alla elever kl.08.00. Vi tittar på Luciatåg av 3Shockrna i matsalen kl. 8.15.
Avslutningsdagen torsdag den 19/12 har vi julpyssel med fika mellan kl. 15.00 – 17.00.
Fredagen den 20/12 är det endast fritidshemmen som har öppet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lägg till en Smile

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette